***

Абубакир Жемухов
У адыгэ?...
Сы адыгэ?...
- Iэджэ нэхъ нэхъыфIт,
Си щIыбагъкIэ мыхъуми жаIэрт:
Ар дапхуэдэу ЦIыху!
Мы дунейм адыгэу тетыр,
МащIэ дыдэ хъуащ.
Хэти мыхъуурэ Адыгэ,
Дуней хьэхум ехыжащ.