Вечорами любимо...

Маргоша 2
                Вечорами любимо співати,
                А ще про щось розповідати.
                Про материки і про різні країни,
                Про вовкулак і про хижих вампірів,
                Про океани, озера й моря -
                Звучить Вам розповідь моя. 


__________________________________________________
Фото з Інтернету.