ПС

Пандагрюэль
ПІСНЯ СІЧНЯ

Де летять, де летять, дикі гуси,
Над Земльо-юю!
Там де вчора квітки,
Ми збирали з тобов-юю!

Де займались любов”ю,
Сміялись і плакали тихо,
Цілувалися, милувалися.
Ми з тобою, мила.

Сонце сяде за обрій,
Туди, де гуси полетіли….
Покинули все, у вирій,
Поцілуй мене, як хотіла….

Я   твій  милий…