Every day is same

Фаина Фанни
Every day is same.
Again evening came.
Loneliness and sadness
Are my regular guests.

I am living alone.
Every day is so long.
Every night is so cold.
As if no  one loved.

It was so long ago.
He gave me his love.
He gave me his heart.
I try forget …it’s hard.