***

Елена Найда
Про тебе думаю...
Це було,певно,сном.
Напевно,зараз марю знов.
Блукає холод за вікном...
Собі задума я.

Я буду йти.
Вкажи,який до тебе шлях веде?
Мене реальність вже не віднайде.
Нехай душа твоя мою вкраде.
Не відпусти!

Тепер жива.
Я відчуваю серця біль
і щастя,й радість світлих хвиль,
життя нестримну заметіль...
Снів тятива...