землякам

Алёна Костина
Мені Вкраїна рідна мати.
Та й не лише мені самій.
І як тебе не покохати
Донецьку любий ,красень мій?
І я докорів не боюся ,
Бо час духовності настав.
За тебе Богу я молюся,
Щоб ти і ріс і процвітав.
Не тільки вугільні здобутки
Колись прославили Донбас.
В нас є і Писарєв, і Бубка!
Є Подкопаєва у нас!
Чи то в забої , чи в палаті
Чи у Верховній Раді аж
Уміють наші працювати!
І Янукович також наш!
Отак відразу й не до тями
Усі відзнаки і знаки
Та я всіма пишаюсь вами,
Мої Шановні Земляки!!!
         


                2004рік
                Альона Костіна.