Смех

Елена Полищук -Зелинская
Нехай мій сміх розсипеться срібним кришталем, зачіпить найпотаємніші куточки твого серця, розтягне  холодні струни  та розігріє буйну голову.Нехай розтане від моїх чаріних долонь твоя  притрушена снігом душа.Нехай в моїх очах розтануть твої вічі Нехай  сміх закрутить закружляє  в  дивному танкові  веселик вогників .