Знайди мене, знайди...

Натко Катапуся
Чомусь так холодно, так пусто,
Так боляче без тебе,
Думками лину доторкнутись,
Мов подих, до щоки...
Мені до раю перепустки
Без милого не треба,
Без лагідного погляду
                і сильної руки.
Лише б на мить тебе почути,
Дивитися у очі,
Одним би дихати повітрям
Хоч декілька годин.
Руками зорі зачерпнути
З глибин високих ночі
Й поринути з тобою в них...
                Знайди мене, знайди...