***

Елена Найда
Я ж тільки для тебе
сьогодні розплющила очі.
Я ж тільки для тебе
від мороку душу відводжу.

І стіни німі
знову не випустять крику.
Для тебе мені
дають кохання безлике.

І тільки для тебе
усмішка,голос в тривозі.
І тільки для тебе
тепло посеред морозу...

Я ж тільки для тебе
сьогодні буду жити...
Для тебе...до болю,
безмежно тебе любити...

...Я ж тільки для тебе...