Вiдповiдь

Анжела Дихтиевская
Все минуло,кажеш,все минуло
Вибач ти мені за все, що було
Я не хочу пам*ятати твої очі,
твої руки і уста такі співучі.

Та зійшлися, раптом, наші долі
Розвернутися й піти не маю волі
Знов між нами почуття й надії,
але досить - кожен розуміє.

Так шукаємо з тобою свої долі,
А колись ми просто бавились в любові
На чужому горі без розплати,
кожен знає щастю не бувати.

Все минуло. Й,справді,все минуло.
Порбачаю я за все, що було,
бо в коханні гордості немає
і хто вміє любить та прощає.