сАме пiд ВодОхреще! - А самЕ сумне?

Зозуля Юрий Павлович
коли  душа   пуста  до  дна,
якщо  її   не  повнить  дух...
— зі всіх причин є  лиш одна:
був   не до Бога   шлях і рух

~ ~ ~

церква — Це... поріг???
з дотиками... ніг??
небу, — й безвіконна:
хай небезіконна;
чи ще є в ній Біг?

має хто чуття —
видихалась Віра...
інша якась міра,
ницо-темно-сіра,
міря всім життя...

став хрестів хоч сто:
аж до неба й гідні...
бовкай в дзвони мідні,
клич люд на обідні, —
Богу ж то... НЕ ТО!

молимося!! 
ту-у-жим!!! 
і ніяк не вслужим...