Стрибучi кози

Юля Блюсович
Стрибучі кози з гір десь повтікали,
Шукали прихистку в чужих людей.
Стрибаючи, вони мов танцювали.
Вони - як вир у голові ідей!

Людей стрибучі кози все шукали,
Що приймуть їх такими, як і є;
Що не спитають, як такими стали;
Стрибатимуть так далі день у день.

Стрибучі кози - то ж думки, насправді,
Що часом вириваються у світ.
Шукають прихистку, шукають правди,
Шукають вуха, що почули б їх.

12.01.13