Тобi не затiсно в моэму серцi?.. укр Вiталiя Iгнат

Оксия Жмгоо
***

Тобі не затісно в моєму серці?
Мабуть, доречно я знайшла місце…
А ти…
Ти знайшов час.
Тільки обережно
(Воно ж, мов ситець, може розсотатись).

Не зникай з нього,
Ти ж бо тепер його складова частина,
Як гвинтик у механізмі Радянського Союзу.
Хоча ні…
Ти кращий… здогадався чому?