Десь скоро пiде снiг... укр Вiталiя Iгнат

Оксия Жмгоо
***

Десь скоро піде сніг.
Сніжинки посиплються,
Мов новини на голову,
І ти зрадієш –
Це твоє спасіння.
Адже сталося, як ти хотів…
Чекай, і все відбудеться.
Зима прийде неочікувано.