Вчора був снiг... укр Вiталiя Iгнат

Оксия Жмгоо
***

Вчора був сніг,
Мокрий, лапатий.
Залітав у кожну шпарку,
Щоб знати, що робиться в світі,
Щоб послухати чутки…
Ех, допитливий – набрид.
Ніхто не любить шпигунів,
Навіть ще допитливіша
Сусідка-пенсіонерка.
Вона не терпить конкуренції.