Спогади...

Льоша Донцов
Більше ненароком не відкрию
Серце, не віддам в лапи хижі…
Солоним водоспадом вмию
Свої очі наодинці, у тиші…
Двері на ланцюг і на засув,
Занавіски, наче завіса,
Залюбки позбутися б змусив
Себе спогадів, та «завис» я…

Закреслить чорний маркер
Всі спогади…
Зламає мій друг хакер
Всі здогади…