Сара Тисдейл. Ночью

Валентин Емелин
Любовь шептала, «Не засни»,
А Сон, «Глаза смежить пора»,
Улыбкой Грёзы лишь одни
Смирили споры до утра.

(с английского)


AT NIGHT
by Sarah Teasdale

Love said, "Wake still and think of me,";
Sleep, "Close your eyes till break of day,";
But Dreams came by and smilingly;
Gave both to Love and Sleep their way.