будуть сватать

Алёна Костина
         
Не даремно дівка
Підбілила хату,
Підмела долівку,
Мабудь будуть сватать.

Не даремно дівка
Коси розчесала,
А на підвіконні
Горілка і сало!

Не даремно дівка
Віконця помила,
Щоб туди постукать
Було любо й мило.

Чепурненький навіть
Песик волохатий.
Тільки...Що як свати
Не впізнають хати?