Слова

Василий Никонюк -Партия Регионов
Тебе хотів забути я
Але не можу це зробити
І день і ніч у серці ти
Я не втечу від почуттів
Без тебе я не зможу жити

Нехай до тебе долетять мої слова любові
І не страшні тумани їм
Вони пройдуть скрізь гори
Я знаю ти почуєш їх 
В тобі любов наша воскресне

Бажана люба ти одна
На світі ти  одна єдина
Ти дорога мені повір
Не заглушу потік любові
Приносиш ти в думках моїх
Таку для серця насолоду
Якщо слова не долетять
Любов останеться пустою
Я буду ждати долетять
А я не хочу щоб любов
Моя зазнала болю
Напевно Бог дає любов
Що розлюбити я не можу

Нехай до тебе долетять мої слова любові
І не страшні тумани їм
Вони пройдуть скрізь гори
Я знаю ти почуєш їх 
Наша любов в тобі воскресне