Рани не залiченi

Василий Никонюк -Партия Регионов
Ой роки дівочі де поділись ви
Ой роки дівочі про любов думки
Все я пам’ятаю що було колись
І палила ладила згорівши мости
І любила а любов я  не берегла
Рани не залічені як згадаю я
Скільки була радості у моїм житті
Не вернеш  уже назад  скільки не зови