Забудь...

Лилия Каленюк
Забудь мене, будь ласочка, прошу.
Забудь ті ночі, коли були ми разом.
Я більш нікому нічого не скажу.
Залишу при собі усі свої образи.

Мені не треба жити у жалю.
Не хочу знати, що болить тобі.
Лиш про одне Всевишнього молю, 
Щоб ніхто не залишився у журбі.

Хай буде добре кожному із нас
І щастя хай нікого не минає.
Щоб вогник радості в очах не гас,
Але тебе й мене уже немає.
 
Немає слова "разом", немає слова "ми".
Є тільки "я" і "ти" окремо.
І нічиєї тут нема вини,
Бо не зійшлися наші теореми.

Ми однойменні полюса з тобою
І це не страшно, бо таке життя.
Ти будь щасливий зі своєю дорогою,
А я собі збудую краще майбуття...
;