P. S

Лилия Каленюк
Мені всередині щось глибоко болить.
Десь так далеко, що вже не відчуваю.
Я вже про це забула говорить,
Та інколи воно мене займає.

Навіщо ти ввірвався в мою душу?
Засів там і не хочеш покидати.
Я день у день з цим жити мушу,
А так хотілося б тебе звідти прогнати.

Не контролюю присутності твоєї
У хащах мого світу забуття.
І вже тобою більше не хворію –
Ти вплинеш вже не на моє життя.