Бiль любовi снилися

Василий Никонюк -Партия Регионов
Ой роки дівочі де поділись ви
Ой роки дівочі про любов думки
Все я пам’ятаю що було колись
І палила ладила згорівши мости
І любила а любов я  не берегла
Рани не залічені як згадаю я
Скільки була радості у моїм житті
Не вернеш  уже назад  скільки не зови

                Пр 2р
Хочеться щасливою,  щоб  була завжди
Щоб в любові серденько билося моє
Щоб любові крила тільки в верх несли
Біль любові снилися тільки в снах мені
І цвіли, цвіли в душі весною роки


А ділити  щастя я,   мала с ким в житті
І не зміг ніхто, ніхто доленьку  змінить
І з тобою любий мій як в небі зірки
Щоб не зміг нашу  любов ніхто перейти
Щоб лунали піснею всі твої слова
Ніжний поцілунок твій і  в обіймах я
Загорілася зоря поруч я і ти
І зайшло за горизонт разом все життя


               
                Пр 2р