Дiвоче серце

Василий Никонюк -Партия Регионов
Скажи ти дзеркальце мені
Чи гарна,  гарна  я
Чому, чому, одна, одна
Не кім не займана
Дівоче серце зрозумієш
Запалиш  вічним двох вогнем
Могла одному я  дарити
Усю  тобі  свою любов