Бо вона...

Ромашка Лев
Як трапилось не розумію ,
Покохав в селі дівчину .
Кожен час про неї мрію ,
Душою палкою все лину .

Вона найкраща із людей ,
Шовку ніжного ніжніша .
Співає вранці соловей ,
Сердцю мому наймиліша .

Її усмішка мені в радість ,
Образ ангела , гарніший .
З нею хочу жити й встарість .
Буду найвірніший  .

Голос радий її чути ,
Дивний як мелодія  .
Мені неї не забути .
Бо вона ... .