Голуба блакить

Ромашка Лев
Цей дивовижний світ ,
Тебе мені подарував .
Як безкрилий політ ,
Мене зачарував .

Цей дивовижний стан ,
Це дивне почуття .
Наче я не сам
І вже без вороття .

Прагну я до тебе .
Бо ти , це є життя .
Не хочу вже для себе
І цілого століття .

Я згідний і на мить
Лише тільки з тобою .
І голуба блакить
Окутає собою .