Рiдна мова 2

Максим Овдиенко
Година часу, необхідність, на потяг встигти без грошей, при цьому, не втрачая гідність, провести працю крізь людей,
я розумію - "прості кроки", ще десь мабуть присутня лінь, надбання цьго, ще широке, унеможливлююче ціль.
Насправді, "вже квиток в кармані", є вільний час бажань і мрій, Вам дякую за те глибоке, що вдосконалює мій мир.