Рибалка. укр. Володимир Ковальчук

Оксия Жмгоо
 
Китайський рибалка
У солом’яному капелюсі
Сумирно рибалить
Посеред такого ж озера
Човен ледь помітно
Розкачується
Наче заколисує малу дитину
По його дну стрибає
Біла кулька спокою
Хоп
І вона залетіла за комір
Китайцю
Покотилась до екватора
Спини
Котра прийняла її до себе
Ніжно ледь чутно
Немов дівчина що
Отримує квіти від коханого