Можливо це весни бажання

Владимир Голубятников
Я в тобi вiдчуваю життя,
чистi, живi почуття!
Переповнює мрiями моє сердце
дещо

Можливо це весни бажання
Мене омріяло коханням,
а може ...

Цим нагородив мене Боже.