Зачарована нiч

Раиса Андрющенко
http://stihi.ru/2013/01/17/10762

Сузір’я  таємниць  на  тлі  безсоння  ночі,
що  мерехтить    вуглинками  тепла,
Ятрило  ніжний    слід  на    постаті  дівочій, 
Щоб    жагою  пливти,  без  човна  та    весла.
Воно    таїлось      в    шовк  коралової  шкіри
Та    грало    п’янко  на  чаруючих  вустах,
Чекало    серцем,    коли    прийде    милий,
Та  завмирало    несподівано  в    сльозах…
Всевидюче  незриме  око  долі,
Що  сповиває  зачарованість    думок,
Призвало  милого  в  золоченім  камзолі 
На  фаетоні  від  замріяних    зірок…
Чарівним  пензлем  поєднавши  шепіт  ночі,
З  жагою  серця  та    затятості    бажань?
Дівочі  очі  світять  щастям  та  пророчать
Ніч  таємниць    божественних      єднань…