Жiночi проблеми. Гумореска

Бурчак Ворожбянский
Не таланить у коханні
Супермодній жінці Ганні.
Женихів багато має,
Кого ж вибрати  – не знає.
У Миколи – очі сині
Та живе в старій хатині.
У Бориса дім багатий,
Але надто він губатий.
У Івана – ротик-бантик,
У житті ж – такий романтик…
Реаліст, щоправда, Вася,
З ним у смаках розійшлася.
Щедру душу має Юра,
В нього – сива шевелюра.
У Дениса – чуб чорнявий,
Сам же – згорблений, кістлявий.
Має Костя сильні м’язи,
Дуже схильний до образи.
Спробуй вибрати до пари:
Тут безсилі навіть чари…
Гриць – щербатий, Влас – мордатий,
Володимир – небагатий.
Що сказати про Микиту?
Споживає оковиту!
У Степана – зріст маленький,
Олександр – якийсь дурненький.
Ще й тактовності не мають,
Всі єхидно натякають:
– Ти вже антикваріат…
Ганні ж лише… шістдесят…