***

Светлана Мж
Любов...любов...
тече в ній кров,
яка згубила мою душу.
Той тяжкий гріх
одна з усіх
усе життя тягти я мушу.
І крила свої назавжди
зламати маю на останок
та всі вони - мої борги
не мають сил
на новий ранок,
бо сльози мої кожну ніч
будують страшну
біль и втрати.
Не маю часу повесні
дзвонити ,любий,
маю знати ,
чому мене так тягне сильно
до тебе ,до твоїх очей
Люблю...
бо все що мені дав ти,
я маю в сердці по цей день...