В Этом Вся Я

Гордеева Александра
Я коварен,
Я бездарен,
Жирен, туп и аморален,
Но бываю гениален,
И порой оригинален.
Я считаю,Эдвард Каллен
Нифига не сексуален,
И не буду я банален-
Майк Шинода идеален!