Коротко о себе

Константин Галашев
Самокритичен, начитан, ироничен,
Вполне приличен и патриотичен.
Живу на  севере далёком,
Стихи слагаю ненароком.

Не женат, небогат, беспартиен,
Не глуп, в меру красив и неспортивен,
Не супермен, не мегастар,
Профессиональный кочегар.
18.01.2013г.