Серденько

Каневская Алена
Я не хочу ніколи від болю кричати.
І я можу надалі спокійно мовчати,
І до кінця у собі все тримати.
Але знай, що погані із серцем всі жарти -
Бо все ж легко його на шматки розірвати.
Хоче серденько дуже взаємно кохати,
Та змушуєш дуже його ти страждати.
І не бачиш, не бачиш, як смутку багато
В погляді, що так легко ти можеш щоразу впіймати.
Я не хочу тебе ні за що відпускати,
Бо я знаю, що буду все більш сумувати.
Але важче за все - це не забувати,
Як ти любиш "під кайфом" мене цілувати;
Це при зустрічах всіх тебе обіймати;
І так довго, так довго все ще кохати..