Тэлэ дыкхэл

Лилит Мазикина
Тэлэ дыкхэл,
нанэ латэ зор
тэ поракхэл
йило лакро хор -
ёв дро якха
хачёла, нанго;
барэ дукха
лыджял, набанго...
Пал цимблы ту
гарав лэс, гарав! -
мэк лэнгро тхув
чёрэла тро лав.