Luugshana

Витолд Пастарс
      Mans Dievs ,
     Es Tеvi miilu .
    Tu esi vieniigais ,
         No Kaa
    Man nav ko sleept
     Un Tu to zini ...

    Tu zini visu :
    Viss par mani
     - Par to ,
      Kas bija ,
         Ir ,
    Kas notiks taalaak .

    Un lai Tavs praats ,
      Mans Dievs ,
     Un Tava griba
      Lai notiek
        Viss ,
    Kas domaats man ...