Присвяти

Ди Мэй
присвяти мені пісню,
чи вірш, чи хоча би слово.
напиши його в годину пізню -
нехай для мене це буде раптово.

напиши про перший танець,
як крутились ми по залу,
ти був ніжним,мій коханець -
ти готувався до підпалу.

напиши про поцілунок -
вже тоді з*явились іскри,
я молила про рятунок,
та пізно - відключились мої мізки.

напиши про те,як я горіла,
як вдарив ти сірник об камінь -
остання зоря десь на небі тліла,
а я грілась у твоєму храмі.

напиши мені чи недаремно все.
чи недаремно я чекатиму довіку?
чи далеко від тебе мене занесе?
чи доживатиму без тебе свого віку?

присвяти мені пісню,
чи вірш, чи хоча би слово.
подай мені знак,натякни,
що все це невипадково.

18.01.13