Компетентний Богдан

Лариса Даренская
-Розкажи мені, Богдане, - вчителька питає, -
Які є у Львові виші? Чого в них навчають?
-В політехніці навчають програмістом бути…
Але треба добре вчитись, щоб цей фах здобути.
В універі моя тітка вивчає японську… -
Учень надовго замисливсь, втупивсь у віконце.
Оля, сусідка по парті, не стримала нерви:
Кон-сер-ва-торія… - шепоче,
-Так! – зрадів Богдан охоче, -
Там роблять консерви!


                2012