Дербенев Белая Дверь English

Евгения Саркисьянц
White-Color Door

Seemed just now
My dream could take me for a flight,
Seemed just now
The world was giving me it all.
But someone took the color white
And drew a door in color white,
White-colored, white-colored door
On the brick-solid wall.

If you draw me a jungle
It won’t tangle my way,   
If you draw me a beast
It won’t eat me or roar.
But I know, yes I know, yes I know
It can happen one fine day -
It will open, that door.
It will open, that white-colored door.   

Maybe yet
No tiny crack could have a way,
Maybe yet
No stronger wall could ever be,
But time will come,
Will come one day,
And slightly moved that time and day,
White-colored, white-colored door
Will be open for me.
 
If you draw me a jungle
It won’t tangle my way,   
If you draw me a beast
It won’t eat me or roar.
But I know, yes I know, yes I know
It can happen one fine day -
It will open, that door.
It will open, that white-colored door. 


***
Лишь вчера
Мир мне объятья раскрывал,
Лишь вчера
Легко леталось мне во сне.
Но кто-то дверь нарисовал,
Вдруг мелом дверь нарисовал,
Белую, белую дверь
На кирпичной стене.

В нарисованных джунглях
Нельзя заблудиться,
И не съест никого
Нарисованный зверь.
Только верю я, верю я, верю,
Что может открыться
Эта белая дверь,
Эта белая, белая дверь.

Пусть пока
Не видно трещинки нигде,
И нигде
На свете нет стены прочней,
Но час придет,
Придет и день,
Чуть дрогнув, в этот
Час и день,
Белая, белая дверь
Вдруг откроется мне.

В нарисованных джунглях
Нельзя заблудиться,
И не съест никого
Нарисованный зверь.
Только верю я, верю я, верю,
Что может открыться
Эта белая дверь,
Эта белая, белая дверь.