Хрещення...

Наталья Юмагужина
Встаньте   рано - вранцi,
Пiдiть    до  озерця.
В   ополонцi  наберiть,
Водицi  в   вiдерця....

Як   почне  вода  та
В   вiдрах    колихатись,
Зачерпнiть    в   долонi,
Щоби  омиватись...

А   вода   студена,
До   кiсток   проймає,
Недуги   та   хворi
Iз   тiла   виймає.

На    Хрещення   небо,
Для    усiх    вiдкрите,
Благословляє   душi,
Та   серця   омитi...