Шикарна дiвчина

Сергей Кропотов
шикарна дівчина така
вона прекрасна й не сумна
красива, сонячна, весела
немов барвінок серед степу

глибокий погляд, ясний розум,
мене полонить на віки
красива дівчина ота
прекрасна неземна душа

я в погляді її втопаю,
від доторку її я тану,
і в серці б'ється почуття,
а мозок бачить забуття

небесна німфа неземна
вона прекрасная така
шикарна дівчина вона
кому ж дістанеться така?