Пiсня

Инна Приходько
Огорнутий відлунням доброти,
співучий краю, здавна вітром битий,
ти сієш слово у свої ґрунти,
як зерно перевіяного жита.
Лягає оберегом на вуста
вкраїнська пісня, в тихий сум сповита,
душа її, пречиста і свята,
велінням Бога створена для світу.