З ТобоЮ-ЕпiлоГ-

Валео Лученко
 З тобою гарно мовчати, пити чай,
 помаранчі вдихати запах.
 Варити на ґаночку каву.
 Горілиць  лежати на скошеній конюшині.
 Нині і прісно, впродовж віків.
 Вінки плести та їх пускати на Купала, чи просто так.
 З тобою гарно дитинча купати у дощовому літеплі, 
 а потім слухати як воно дихає ледь чутно
 З тобою добре снити одними сюжетами, 
 жити життям єдиним, 
 неділимим навпіл або на частини.
 З тобою мені добре.
 А тобі зі мною як?