Геннадий Буравкин Отрави меня весенним хмелем...

Ген Жэстачайший
Отрави меня весенним хмелем,
Заплети меня руками мягкими.
На двоих с тобою мы поделим
Ночь, что льется золотыми каплями.

Опьяни меня дыханием чистым,
Укрой чуть слышным признанием.
Мы в ладони с неба звезд манисты
Высыплем рук общим колыханием.

Прижми меня крепче, избранница,
Чтобы губы не сохли от грусти..
О, как быстро утро багрянится -
Сна и яви солнечное устье...

Геннадий Буравкин
Отрави меня весенним хмелем...

***
Атруці мяне вясновым хмелем,
Апляці мяне рукамі цёплымі.
На дваіх з табою мы падзелім
Ноч, што льецца залатымі кроплямі.

Ап'яні мяне дыханнем чыстым,
Ахіні мяне прызнаннем ціхім.
Мы ў далоні з неба зор маністы
Ссыплем рук суладным ускалыхам.

Прытулі мацней, мая абранніца.
Наталі мае сухія вусны...
О, як хутка прыплывае раніца —
Сну і явы сонечнае вусце!..

Генадзь Бураўкін
Атруці мяне вясновым хмелем...