У каждого из нас своя дорога в жизни - Наталья Сур

Росица Петрова
У каждого из нас своя дорога в жизни
Наталья Сурмина
Вдохновение
«Обидно, что любовь короче жизни» (Виктор Синютин)
http://www.stihi.ru/2011/04/16/8030

У каждого из нас своя дорога в жизни
и каждому своё судьба дала.
Но иногда вдруг слёзы горько брызнут,
когда ты остаёшься без крыла.

Как радостно, когда познал любовь
и чувства ваши так взаимны...
И до сих пор волнует кровь,
твой нежный взгляд, такой невинный.

Как страшно ,когда нет совсем любви
и пустота бередит душу...
И хоть зови любовь ты,не зови,
не плачь так горестно в подушку.

Прекрасен тот воспоминаний груз,
когда любовь взаимна и сердечна.
Ты изживи из сердца грусть,
Любовь во внуках будет жить навечно.

http://www.stihi.ru/2011/04/29/3588


Всеки от нас има  свой път в живота
- художствен превод
по мотиви на „У каждого из нас своя дорога в жизни”
от Наталья Сурмина


Вдъхновено от
„Жалко, че любовта е само корица на живота” - (Виктор Синютин)

Всеки от нас има  свой път в живота
и всеки от нас има своя съдба.
Понякога – ето, сълзи те  спохождат,
когато останал си сам, без крила.

А как е красиво в Любов да живееш
и вашите чувства да бъдат взаимни,
кръвта да бушува и в него и в тебе
със погледи нежни и толкоз невинни!

А колко е страшно когато  без обич
останеш в пустиня с ранена душа
и обич зовеш, ала обич не просиш,
не плачеш горчиво в самотната длан!

Прекрасно е, нищо че спомени тегнат,
щом имаш взаимна любов и сърдечна!
Изтрий от очите тъгата и нека
любовта към потомците да е вечна!