Гоп, гоп, козаченьки! Текст для пiснi

Бурчак Ворожбянский
Ой казала мені мати:
 – Не кохай єдину.
Бо є кралі – зачарують
Тебе, як дитину.
Всі мужчини – малі діти,
Хто про це не знає?
Але як себе стримати?
В серці кров аж грає!

Приспів:
Гоп! Гоп! Козаченьки
Пішли погуляти
Та й відбили геть у танцях
Каблуки та п’яти.
Скрізь блондинки та брюнетки:
Каті, Люби, Дусі.
Я ж хмелію до безтями
Від очей Ганнусі.

Не послухався матусю,
Покохав дівчину,
Душу їй віддав і серце,
Покохав єдину.
Ту, з якою вже довіку
Буду день стрічати.
Цілувать вуста медові
І лелек чекати.

Приспів:
Гоп! Гоп! Козаченьки
Пішли погуляти
Та й відбили геть у танцях
Каблуки та п’яти.
Скрізь блондинки та брюнетки:
Каті, Люби, Дусі.
Я ж хмелію до безтями
Від очей Ганнусі.