тихий спокiй

Мария Болюх
Він розумний. Читає Зеланда і знає купу веселих притч,
але коли потрапляє додому, взуває конверси й падає в смуток.
Частіше мовчить, ніж говорить. Розчиняється в фарах попуток,
бо любить приємну самотність. Тишу тиш. Феєрверк протиріч.

Я люблю його тихий спокій. Доторкатись губами чола,
i ловити очима іскри, що летять з-під його повік.
Він -- світло моє. Він -- диво. Він коханий мій чоловік.
Мені мало його завжди. Де б і з ким я в житті не була...



7.01.13