Мне не под силу

Валентина Анатольевна
Мені не під силу
Перемогти холод у серці
До кожного,
Мій милий.
І не любить тебе
То назавжди забутись.
Знову гасить вулкани
Твоя відсутність.
А спрага
сушить океани.
Коли міста між нами,
У моих силах
Залишитись твоєю навік.
Подарувати тобі свій голос,
Свій світ.
Линути до тебе
Як завжди.
Дарувати своє тепло
Кожного дня,
По-справжньому.(c)