х

Саша Вигонт
без тебе день - тисяча літ
Шекспір не прозаїк, Маяк - не поет
без тебе гарячий вогонь - лід
повітря зникає, життя з тенет

без тебе птахам всеодно, де літати
книжкам всеодно, що у них пишуть
без тебе усе чорно-біле занадто
без тебе у скронях північний свище

якщо спробувати vise versa,
з тобою б не зруйнували Трою
з тобою б ми разом летіли версти -
вже краще, коли нас у небі - двоє.